Τα τατουάζ της σέξι Rihanna και η σημασία τους



Η σέξι και παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Rihanna, έχει ένα πάθος με τα τατουάζ (συνολικά 16) και τις αρέσει να τα επιδεικνύει. Δείτε τα όλα αναλυτικά και με την σημασία του καθενός ξεχωριστά.

Μερικές λεπτομέρειες που ίσως να μην γνωρίζατε για την τραγουδίστρια. Είναι γεννημένη στις 20 Φεβρουαρίου του 1988, και ολόκληρο το όνομά της είναι Robyn Rihanna Fenty. Η καταγωγή της είναι από το Μπαρμπάντος (νησί της Καραϊβικής) του οποίου και είναι πρέσβειρα πολιτισμού.

θα την βρείτε: rihannanow.com , facebook , twitter , robyn-fenty.com , wikipedia

κάντε κλικ σε μια φωτογραφία για προβολή σε μεγέθυνση


1. Μια νότα και το κλειδί του «Σολ» στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού της.
Αυτό το τατουάζ έγινε περίπου το 2006 και φαίνεται να είναι ο πρώτο της.
Δηλώνει την αγάπη και την αφοσίωσή της στη μουσική.


2. Το σύμβολο του ιχθύ
Το επόμενο τατουάζ είναι ακριβώς πίσω από το δεξί αυτί της και δηλώνει το ζώδιο της (Ιχθείς, αφού τα γενέθλιά της είναι στις 20 Φεβρουαρίου). Έγινε από έναν διάσημο Βραζιλιάνο καλλιτέχνη, για τον οποίο λένε ότι προκειμένου να σου κάνει τατουάζ, πρέπει να κάνεις κράτηση για ραντεβού μαζί του 3 χρόνια νωρίτερα. Ωστόσο, η Rihanna τον πέτυχε στο Τόκιο το 2006 κατά τη διάρκεια της εκεί περιοδείας της και όπως ήταν φυσικό δεν αρνήθηκε να της το κάνει αμέσως.



3. Σανσκριτική προσευχή
Το επόμενο έγινε το 2007 και είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και σέξι τατουάζ, που εκτείνεται από το γοφό της μέχρι ακριβώς πάνω από τη μέση της, στην δεξιά πλευρά του σώματός της και οι σανσκριτικές λέξεις που περιλαμβάνει είναι:

क्षमा = Forgiveness = Συγχώρεση
सत्य =Honesty = Ειλικρίνεια , Τιμιότητα
दम: = Suppression = Καταστολή
शम: = Control = Έλεγχος

Η μετάφραση της σανσκριτικής αυτής προσευχής, ενώ φαίνεται να λέει «forgiveness, honesty, suppression, and control» δηλαδή «Συγχώρεση, τιμιότητα, καταστολή και έλεγχος», είναι λάθος λόγω των κομμάτων και η αληθινή προσευχή είναι «long suffering, truthfulness, self-restraint, inward calm, fear and fearlessness » δηλαδή «πολύ πόνο, ειλικρίνεια, αυτοσυγκράτηση, ηρεμία προς τα μέσα, ο φόβος και η έλλειψη φόβου» ενώ λείπει και το δεύτερο μισό στιχάκι που περιλαμβάνει «pleasure, pain, birth, death.» δηλαδή «ευχαρίστηση, πόνος, γέννηση, θάνατος.»


4. Το αστέρι στο αυτί της
Το 2007 στη Νέα Υόρκη, μόλις αποφυλακίστηκε, ζήτησε και έκανε τατουάζ ένα αστέρι στο πάνω μέρος του αριστερού αυτιού της. Πρόκειται για ένα μικρό, καλαίσθητο και αρκετά κομψό τατουάζ που όμως λόγω της θέσης του ήταν πολύ δύσκολο να γίνει και αρκετά επώδυνο.

5. Η λέξη «Love» στο μεσαίο της δάχτυλο του αριστερού χεριού
Έγινε το 2008 με μία καλλιγραφική πλάγια γραμματοσειρά.


6. Αραβική φράση
Ένα από τα πιο κρυμμένα τατουάζ της Rihanna, βρίσκεται στον αριστερό της θώρακα κάτω από τη μασχάλη και είναι μια αραβική φράση «الحرية هي الله» (Αλ Hurria fi Αλ Maseeh) η οποία μεταφράζεται σε «Η ελευθερία είναι ο Θεός». Αυτό το τατουάζ έγινε το 2008 και μαζί με το τατουάζ της σανσκριτικής προσευχής που έκανε το 2007 δηλώνουν ότι η Rihanna δείχνει σεβασμό σε όλες τις γλώσσες και θρησκείες του κόσμου.


7. Αστέρια
Μία σειρά από αστέρια που ξεκινάνε από το πίσω μέρος του λαιμού της και καταλήγουν στο κάτω μέρος της δεξιάς ωμοπλάτης της, είναι το επόμενο σούπερ σέξι τατουάζ της. Στην αρχή, στο Λος Άντζελες, έκανε μερικά μικρά μαύρα αστεράκια στο πίσω μέρος του λαιμού της και αργότερα ένας καλλιτέχνης με το ψευδώνυμο Bang Bang πρόσθεσε μία δεύτερη σειρά με περισσότερα αστέρια σε διάφορα μεγέθη και διάφανα και μαύρα . Αυτό το τατουάζ έγινε το 2008 και φαίνεται να ταιριάζει με το τατουάζ των αστεριών που έχει ο Chris Brown, πρώην φίλος της Rihanna.




8. Νεκροκεφαλή με ροζ φιογκάκι
Το μοναδικό τατουάζ της Rihanna που περιέχει χρώμα βρίσκεται πίσω από το αριστερό της πόδι, λίγο πάνω από την φτέρνα και είναι ένα μικρό καρτουνίστικο κρανίο με δύο κόκαλα χιαστή και στολισμένο με έναν ροζ φιόγκο στην κορυφή του. Της το έκανε στο Μαϊάμι το 2008 ένας καλλιτέχνης που οι αστέρες τον αποκαλούν "a great artist". Μία νεκροκεφαλή με δύο οστά συνήθως σημαίνει κάποιο είδος κινδύνου, αλλά το ροζ φιογκάκι δηλώνει ότι ο κίνδυνος εξουδετερώθηκε.


9. “Shhh…”
Τον Ιούνιο του 2008 έκανε ένα τατουάζ στο δείκτη του δεξιού της χεριού με την λέξη «Shhh…»
Λέει ότι το έκανε για να το δείχνει σε όποιον θέλει να τον κάνει να σταματήσει να μιλάει, χωρίς να χρειάζεται να πει καμία λέξη.





10. Λατινικοί αριθμοί ΧΙ • IV • LXXXVI
Το τατουάζ με τους λατινικούς αριθμούς στον αριστερό ώμο της, έγινε τον Ιούνιο του 2008 και είναι η ημερομηνία 4/11/1986 για να της θυμίζει τα γενέθλιά της καλύτερης της φίλης, της Μέλισσα Φόρντ.

Η Rihanna αποκαλεί τη Μέλισσα "blood sister" και δηλώνει ότι την αγαπάει περισσότερο και από την οικογένειά της.




11. Tribal dragon claw Tattoo
Το νύχι του δράκου με τα λουλούδια του ιβίσκου της Χαβάης το έκανε τον Νοέμβριο του 2008 στην Νέα Ζηλανδία και εμπνευσμένο από την εξωτική φυλή των Μαορί, αντιπροσωπεύει την δύναμη και την αγάπη. Βρίσκετε στον καρπό του δεξιού της χεριού και δεν έγινε με βελόνα και μελάνι αλλά με ακτίνες UHI για να είναι λείο και απαλό.


12. Ένα πιστόλι
Κάτω από τη δεξιά μασχάλη της, έχει σχεδιασμένο ένα μικρό όπλο. Το αμφιλεγόμενο αυτό τατουάζ έγινε τον Μάρτιο του 2009 από τον καλλιτέχνης με το ψευδώνυμο Bang Bang. Είναι αμφιλεγόμενο γιατί αυτή τη περίοδο αιωρούνταν φήμες ότι η Rihanna έκανε καταχρήσεις μαζί με τον πρώην φίλο της Chris Brown.

13. “Never a failure, always a lesson” γραμμένο προς την αντίθετη φορά

Σημαίνει «Ποτέ μια αποτυχία, πάντα ένα μάθημα» και είναι γραμμένο καλλιγραφικά και ανάποδα, έτσι ώστε να το διαβάζει όταν κοιτάει το είδωλό της στον καθρέφτη. Αυτό το τατουάζ το έκανε το Δεκέμβριο του 2009, δεξιά πάνω από το στήθος της και εξηγεί ότι το είχε πάντα σαν σύνθημα στη ζωή της, ώστε να αντιμετωπίζει τα λάθη της σαν διδάγματα.



14. Rebelle Fleur
Το καλλιγραφικό τατουάζ αριστερά στο λαιμό της λέει την Γαλλική φράση «Rebelle Fleur» που σημαίνει «Επαναστατικό λουλούδι» και είναι γραμμένο με πλάγια Γαλλική γραμματοσειρά. Έγινε τον Αύγουστο του 2010 στο Eastside Ink στη Νέα Υόρκη. Κάποιοι λένε ότι οι λέξεις θα πρέπει να αντιστραφούν για να μεταφραστούν σωστά (συμφωνώ και εγώ), όμως, σύμφωνα με την ίδια, έτσι την αποκαλούσε η γιαγιά της.


15. Thug Life
Σε κάθε δάκτυλο των χεριών τις, εκτός από τους αντίχειρες, είναι γραμμένο με άσπρη μελάνη και από ένα γράμμα. Όλα τα γράμματα μαζί σχηματίζουν τις λέξεις «Thug Life». Το συγκεκριμένο τατουάζ είναι ένας φόρος τιμής στον εκλιπόντα ράπερ TuPac που δημιούργησε το χιπ-χοπ συγκρότημα ''Thug Life'' το 1993 και είχε ένα τατουάζ με την ίδια φράση στο στομάχι του.


16. Πλάγιος σταυρός
Το τελευταίο τατουάζ της Rihanna έγινε από τον Bang Bang τον Μάιο του 2012 και είναι ένας σταυρός στην άκρη του λαιμού της. Σύμφωνα με ορισμένους το τατουάζ αυτό δεν είναι τόσο αθώο που να δείχνει τις θρησκευτικές πεποιθήσεις της τραγουδίστριας αλλά κάτι πιο σκοτεινό, με ασέβεια προς το Χριστιανισμό. Ο σταυρός αυτός είναι βαμμένος με κόκκινο χρώμα και έχει μια κλίση που σημαίνει ότι είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιείται συχνά από τους Ελευθεροτέκτονες (Μασόνους).






Δείτε και:
Τα τατουάζ της Αντζελίνα Τζολί !!!


Άρθρα από άλλα Ελληνικά site:

Δεν υπάρχουν σχόλια: