Τα τατουάζ της Αντζελίνα Τζολί !!!

Η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, έχει μία τρέλα με τα τατουάζ και κάθε φορά που κάνει ένα νέο, το επιδεικνύει σε περιοδικά και ιστοσελίδες. Έχει στο σώμα της πάνω από δέκα τατουάζ και πολλά άλλα που τα έχει αφερέσει.


Στα γυρίσματα των ταινιών της, τα καλύπτει με μακιγιάζ. Κάθε ένα από τα τατουάζ της έχει μια ιδιαίτερη σημασία. Δείτε τα αναλυτικά.



Αυτό το τατουάζ με τη γοτθική γραμματοσειρά στη πλάτη  της  λέει "Μάθε τα δικαιώματά σου». Είναι ο τίτλος ενός αγαπημένου  της  τραγουδιού.



Αυτό το τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη της έγινε, όπως και το τατουάζ τίγρης, από τον καλλιτέχνη με το όνομα Noo Sompong Kanhphaiin σε ένα ξενοδοχείο στο Pathum Thani, 16 μίλια βόρεια της Μπανγκόκ.


Πρόκειται για ένα βουδιστικό ξόρκι γραμμένο στη γραφή Χμερ, στη  γλώσσα της Καμπότζης. Το έκανε για να προστατεύσει από την κακή τύχη,  την ίδια και τον υιοθετημένο της γιο Maddox (από την Καμπότζης).


Εδώ είναι η μετάφραση :


Κάνε τους εχθρούς σου να τρέξουν μακριά σου. 
Εάν αποκτήσεις πλούτη, να παραμείνουν πάντα δικά σου. 
Η ομορφιά σου να είναι σαν αυτή της θεάς Apsara. 
Όπου κι αν βρεθείς, πολλοί να σε παρακολουθούν, να σε υπηρετούν και να σε προστατεύουν, γύρο σου κι απ’ όλες τις πλευρές.




Στο δεξί της χέρι, η λέξη με την αραβική γραφή, σημαίνει "Προσδιορισμός". Καλύπτει επιμελώς το παλιό τατουάζ  με τις αφηρημένες γραμμές που είχε κάνει μαζί με τον πρώην της, Μπίλι Μπομπ Θόρντον.
Αρκετές ιστοσελίδες λένε ότι σημαίνει "Δύναμη της Θέλησης", αλλά μάλλον αυτό είναι λάθος.




Το τατουάζ στο εσωτερικό του αριστερού χεριού της , είναι ο ρωμαϊκός αριθμός  13(ΙΙΙΧ). Το έκανε γιατί, όπως λέει, δεν πιστεύει σε προλήψεις.
Αργότερα πρόσθεσε στο τατουάζ και το 13 Μαΐου του 1940 (V MCMXL). Είναι η ημερομηνία όπου ο Winston Churchill έδωσε μια περίφημη ομιλία, στην οποία είπε: «Δεν έχω τίποτα να προσφέρω, εκτός από αίμα, μόχθο, δάκρυα και ιδρώτα".



Αυτό το τατουάζ στο αριστερό της  χέρι, το έκανε  παρουσία της μητέρας της  και είναι εμπνευσμένο από τα λόγια του Tennessee Williams: "A prayer for the wild at heart, kept in cages."



Το τατουάζ με το σταυρό καλύπτει ένα παλιότερο τατού με έναν μικρό δράκο που είχε κάνει στο Άμστερνταμ. Δίπλα σε αυτό υπάρχει μια φράση στα λατινικά:
"Quod μου nutrit μου destruit", που σημαίνει «Ότι με τρέφει, με καταστρέφει."
Η Αντζελίνα Τζολί έκανε αυτό το τατουάζ μια μέρα πριν παντρεύτεί τον Johnny Lee Miller  το 1995 και δήλωσε στους δημοσιογράφους  «It was all symbolic, and it was a good thing, nothing dark



Σε αυτό το τατουάζ, στον καρπό του αριστερού χεριού της, είναι γραμμένο το γράμμα h στο ρουνικό αλφάβητο. Ανάλογα με την πηγή, είναι για να της θυμίζει τον πρώην φίλος της, Timothy Hutton ή τον αδελφό της, James Haven.



Αυτοί οι αριθμοί είναι οι γεωγραφικές συντεταγμένες (γεωγραφικά πλάτη και μήκη) από τους τόπους όπου τα παιδιά της, ήλθαν για πρώτη φορά τη ζωή της.


  1. N11° 33' 00" E104° 51' 00" : το σημείο στην Καμπότζη, όπου γεννήθηκε ο μεγαλύτερος και υιοθετημένος  γιος της Maddox.
  2. N09° 02' 00" E038° 45' 00" : το σημείο στην Αιθιοπία, όπου γεννήθηκε η υιοθετημένη κόρη της Zahara.
  3. S22° 40' 26" E014° 31' 40" :το σημείο στη Ναμίμπια (Swakopmund), όπου η Αντζελίνα γέννησε τη βιολογική της κόρη με τον Brad Pitt, Shiloh (στα εβραϊκά η «the peaceful one»).
  4. N10° 46' 00" E106° 41' 40" : το σημείο στο Βιετνάμ, όπου γεννήθηκε γιος της Plax.
  5. N43° 41' 21" E07° 14' 28"
  6. N43° 41' 21" E07° 14' 28":τα 5 και 6 είναι το σημείο στη Γαλλία που γεννήθηκαν τα δίδυμα Knox και Vivienne.
  7. Τέλος από κάτω έχει προσθέσει και μια 7η γραμμή συντεταγμένων για το σημείο όπου γεννήθηκε ο Μπραντ Πιτ στην Οκλαχόμα.
Το τατουάζ με τις συντεταγμένες καλύπτει ένα παλιό της τατουάζ με έναν δράκο και το όνομα του πρώην συζύγου της Μπίλι Μπομπ. Ο δράκος ακόμα φαίνεται λίγο.


Το νεότερο τατουάζ , με μήκος 30.5cm και ύψος 20.3cm, είναι ο τίγρη της Βεγγάλης στο πίσω μέρος της μέσης της. Αυτό έγινε στην Μπανγκόκ, στις 8 Ιουλίου 2004, σε 2 ώρες από τον καλλιτέχνη Sompong Kanhphai ο οποίος την ευλόγησε επίσης ψέλνοντας ένα αρχαίο ύμνο και ο λόγος ήταν για να γιορτάσουν την ιθαγένεια της Angelina στην Καμπότζης.
Αυτό το τατουάζ έγινε με τον παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο τρόπο με βελόνα χειρός. Η ουρά του τίγρης καλύπτει ένα παλιό τατουάζ με το μπλε παράθυρο.
Έχει δηλώσει ότι θέλει να ξανακάνει άλλο ένα τατουάζ στην Ταϊλάνδη.


Αφαιρεμένα ή καλυμμένα Τατουάζ



Είναι ο ασιατικός δράκος με το όνομα του δεύτερου συζύγου της, Μπίλι Μπομπ Θόρντον από πάνω του. Το αφαίρεσε μόλις χώρισαν. Χρειάστηκαν 5 επισκέψεις στην κλινική για να το διαγράψει αλλά και πάλι έμεινε ένα σημάδι που για να το καλύψει έκανε από πάνω του το τατού με τις συντεταγμένες.
Σε συνέντευξή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αφαίρεσης του τατουάζ, είπε:«Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναφερθώ τόσο ανόητα και να ξανακάνω τατουάζ με το όνομα ενός άντρα επάνω μου."





Είχε 3 τατουάζ χαμηλά στη πλάτη της: ένα tribal, ένα μπλε παράθυρο και ένα tribal δράκο.

Ο δράκος πλέον καλύπτεται από το τατουάζ με την τίγρης.Το παράθυρο συμβόλιζε το γεγονός ότι πάντα έβρισκε τον εαυτό της να κοιτάζει μέσα από ένα παράθυρο, επιθυμώντας να είναι κάπου αλλού. Το παράθυρο καλύπτεται πλέον από την ουρά του τίγρη της Βεγγάλης. Λέει ότι το κάλυψε επειδή είναι όπου θέλει να είναι αυτή τη στιγμή.





Αυτό το τατουάζ με το δράκου στο ισχίο της το έκανε ενώ ήταν μεθυσμένη, στο Άμστερνταμ και τώρα καλύπτεται από το τατουάζ με το σταυρό.



Αυτό το αφηρημένο σχέδιο από γραμμές στο αριστερό της χέρι ήταν ένα ενθύμιο από τη σχέση της με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον που πλέον καλύπτεται με την αραβική γραφή.



Αυτό το τατουάζ (που ήταν και το πρώτο της) στην αριστερή ωμοπλάτη της ήταν το ιαπωνικό σύμβολο για το θάνατο το οποίο της θύμιζε να Ζει. Το έχει αφαιρέσει και στη θέση του έκανε το τατουάζ για τον γιο της Maddox στη γραφή των Χμερ.





Αυτό το τατουάζ στο δεξί της χέρι ήταν το ιαπωνικό σύμβολο για το θάρρος. Ένα αντίστοιχο τατουάζ  είχε και ο πρώην σύζυγός της Τζόνι Λι Μίλερ και γι 'αυτό και το αφαίρεσε.




άλλα Τατουάζ


Υπάρχουν 3 ακόμα τατουάζ, αλλά δεν υπάρχουν φωτογραφίες από αυτά:

  • Είχε κριμένο κάπου, ένα τατουάζ, το οποίο είναι πιθανόν να έχει αφαιρεθεί και απεικόνιζε ενεργειακά κύματα. Το είχε κάνει το 1998 ο Daemon Rowanchilde.
  • Έχει ένα τατουάζ στην ηβική περιοχή, που αναφέρεται στον Μπίλι Μπομπ Θόρντον.
  • Έχει το γράμμα M σχεδιασμένο στην παλάμη του χεριού της, στη μνήμη της μητέρας της, Marcheline Bertrand, που  απεβίωσε.
  • Φήμες λένε ότι έχει άλλο ένα νέο τατουάζ , κάπου κριμένο στο σώμα της, και είναι αφιερωμένο στην αφοσίωση της στον Μπραντ Πιτ.



Πηγή: freetattoodesigns.org - Μετάφραση by tetsiworld -


Δείτε και:


Κάνε like και κοινοποίησε το άρθρο στο Facebook.
Τα σχόλια βρίσκονται μετά τις εικόνες. Γράψε και εσύ ένα.

Άρθρα από άλλα Ελληνικά site:

Δεν υπάρχουν σχόλια: