18 παράξενοι νόμοι για το σεξ!




Διαβάστε 18 νόμους που έχουν ορίσει οι νομοθέτες ανά τον κόσμο, έτσι ώστε το sex να μην ξεφεύγει από τα όρια.








1. Στο Guam, μία χώρα-νησί στον Ειρηνικό, υπάρχουν άντρες που το επάγγελμά τους είναι να ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα και να συνευρίσκονται ερωτικά με παρθένες. Ο λόγος; Υπάρχει νόμος που απαγορεύει τις παρθένες να παντρευτούν!


2. Σε πολλές χώρες της ανατολής, υπάρχει ένας ισλαμικός νόμος που λέει ότι αν έχεις ερωτικές επαφές με ένα αρνί, είναι αμαρτία να το φας μετά.


3. Στο Lebanon, ανατολική Μεσόγειος, οι άντρες  μπορούν να έχουν ερωτική επαφή με ζώα, αρκεί αυτά να είναι θηλυκά. Αν είναι αρσενικό, η ποινή είναι θάνατος!


4. Στο Bahrain, δυτική Ασία, ο γιατρός μπορεί να εξετάσει τα γεννητικά όργανα μιας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να τα κοιτάξει απ’ ευθείας. Έτσι, χρησιμοποιεί καθρέπτη


5. Στο Hong Kong, η απατημένη σύζυγος μπορεί να σκοτώσει τον άντρα της, αλλά μόνο  με γυμνά χέρια. Η ερωμένη, από την άλλη, με οποιονδήποτε τρόπο


6. Στο Santa Cruz, Bolivia, ένας άντρας δεν μπορεί να κάνει σεξ με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα.


7. Στην Washington, υπάρχει ένας νόμος που απαγορεύει το σεξ με παρθένα, την πρώτη νύχτα του γάμου.


8. Στην Κολομβία, η πρώτη επαφή της γυναίκας με έναν άντρα πρέπει να γίνεται παρουσία της μητέρα της.


9. Στο Utah της Αμερικής, αν ένα ζευγάρι πιαστεί να κάνει σεξ μέσα σε ασθενοφόρο, τότε η γυναίκα κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά και το όνομά της δημοσιεύεται στην τοπική εφημερίδα. Ο άντρας δεν κατηγορείται ούτε δημοσιεύεται το όνομά του.


10. Στο Romboch, Virginia,  είναι παράνομο να συνευρεθείς με κάποιον με τα φώτα αναμμένα!


11. Στη Νεβάδα, απαγορεύεται να κάνεις έρωτα  χωρίς προφυλακτικό.


12. Στη Νεβάδα πάλι, απαγορεύεται τα μέλη του νομοθετικού σώματος να εργαστούν φορώντας στολή πέους!


13. Στην Αριζόνα, Φλόριντα, Ουάσινγκτον, Μισσισσιππή, Νεμπράσκα, Οχάιο, Νέα Υόρκη και άλλες πολιτείες απαγορεύεται να φανεί η στύση ενός άντρα ακόμη και μέσα από το παντελόνι.


14. Στην Αλεξάνδρεια, Μινεσότα, απαγορεύεται ο άντρας να συνευρεθεί με την γυναίκα του αν η αναπνοή του μυρίζει σκόρδο ή κρεμμύδι!


15. Στη Μινεσότα, απαγορεύεται οι άντρες να έχουν σεξουαλική επαφή με μικρά ψάρια…


16. Οι Μουσουλμάνοι, δεν επιτρέπεται να βλέπουν τα γεννητικά όργανα ενός πεθαμένου. Το ίδιο ισχύει και για τους εργολάβους κηδειών!


17. Στην Ινδονησία, η ποινή για αυνανισμό είναι αποκεφαλισμός!


18. Στα ξενοδοχεία της νότιας Ντακότα, απαιτείται να υπάρχουν δύο ξεχωριστά κρεβάτια σε κάθε δωμάτιο με απόσταση 60 εκατοστά μεταξύ τους, για ζευγάρια που θέλουν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο για μία μόνο βραδιά. Απαγορεύεται δε, να κάνουν σεξ στο κενό ανάμεσα στα κρεβάτια!


πηγή: damnlol.com

γράψε κανένα σχόλιο, ψήφισε το άρθρο
 και κοινοποίησέ το στο  Facebook.
Άρθρα από άλλα Ελληνικά site:

Δεν υπάρχουν σχόλια: