Δεν είχα σκοπό να κάνω όλη τη χώρα να κλάψει...

Διαβάστε το κείμενο πρώτα και μετά δείτε το ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ βίντεο.

Το 2009, περίπου 13.000.000 άνθρωποι είδαν την Kseniya Simonova στο σόου «Ukraine’s Got Talent» σε μια εξαιρετική επίδειξη.

Η εμφάνιση της ντροπαλής και πανέμορφης 24χρονης προκάλεσε το κλάμα μίας ολόκληρης χώρας, καθώς και διεθνή αίσθηση, ζωγραφίζοντας με καταπληκτικό τρόπο, μια σειρά από εικόνες σε ένα φωτιζόμενο τραπέζι, με μοναδικά εργαλεία την άμμο και τα χέρια της. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό. Δείτε το...

     Τη στιγμή που δημοσίευσα το άρθρο, το βίντεό της στο Youtube είχε συγκεντρώσει περίπου δυόμιση εκατομμύρια προβολές. Η 24χρονη κέρδισε, φυσικά, το πρώτο βραβείο του παιχνιδιού (80.000 λίρες) και επέστρεψε στην κανονική της ζωή στην Κριμαία. Έκπληξη αποτελεί πάντως το κίνητρό της για τη συμμετοχή στο παιχνίδι. «Δήλωσα συμμετοχή για να βοηθήσω ένα παιδί, το οποίο χρειαζόταν να υποβληθεί σε εγχείρηση. Δεν είχα σκοπό να κάνω όλη τη χώρα να κλάψει» είπε χαρακτηριστικά.

Βρείτε την εδώ: www.simonova.tv   Facebook   Google+   Twitter   Youtube  Wikipedia

     Για να καταλάβετε την ιστορία που θα δείτε, η σκηνή στο άνοιγμά της δείχνει ένα ζευγάρι να κάθεται σε ένα παγκάκι κάτω από έναν ουρανό γεμάτο αστέρια. Ξαφνικά, εμφανίζονται πολεμικά αεροπλάνα και η ευτυχισμένη σκηνή αντικαθίσταται από θλιμμένα πρόσωπα. Στη συνέχεια, έρχεται ένα μωρό και η γυναίκα χαμογελά ξανά, αλλά ο όλεθρος του πολέμου τη μετατρέπει σε χήρα, πριν η εικόνα με τη σειρά της να πάρει τη μορφή του Αγνώστου Στρατιώτη της Ουκρανίας. Η Ουκρανία έχασε περίπου το 1/4 του πληθυσμού της κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αριθμός που αντιστοιχεί περίπου στο 20% των συνολικών θανάτων. Με τη βοήθεια της άμμου, τα πορτραίτα της Simonova δείχνουν τις ανθρώπινες απώλειες από τη γερμανική εισβολή του 1941.


Κάνε like και κοινοποίησε το άρθρο στο Facebook.
Τα σχόλια βρίσκονται μετά τις εικόνες. Γράψε και εσύ ένα.
Άρθρα από άλλα Ελληνικά site:

Δεν υπάρχουν σχόλια: