Χρησιμοποιούν το Facebook για δωρεάν κλήσεις


Μια ειδική εφαρμογή για κλήσεις μέσω Facebook δημιούργησαν οι Γάλλοι της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Orange σε συνεργασία με το Facebook.

Η “κοινωνική κλήση” είναι η νέα υπηρεσία της Orange σε συνεργασία με το δημοφιλές site και επιτρέπει στα μέλη του Facebook να πραγματοποιούν κλήσεις φωνής ένας προς έναν ή και ομαδικά (party call, group call).

Οι κλήσεις θα μπορούν να γίνονται μέσω υπολογιστή, ταμπλέτας ή κινητού τηλεφώνου αρκεί να έχουν πρόσβαση στο Facebook.

Για την κλήση δεν θα χρειάζεται η γνώση ενός αριθμό κινητού τηλεφώνου παρά μόνο το facebook προφίλ του χρήστη.

Η λειτουργία θα είναι παρόμοια με αυτή του Skype ή άλλων εφαρμογών για ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω Διαδικτύου από το κινητό.

Η εμπορική διάθεση της υπηρεσίας αναμένεται το καλοκαίρι του 2013 αρχικά στη Γαλλία και δεν αποκλείεται να επεκταθεί σε άλλες περιοχές όπου δραστηριοποιείται η France Telecom όπως η Ισπανία, το Βέλγιο, η Πολωνία, η Ρουμανία και αλλού.

Το Facebook διευρύνει τις υπηρεσίες που προσφέρει βοηθώντας τους χρήστες να κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα μέσα από την πλατφόρμα του.



Εύρεση εργασίας

Το κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες να βρουν δουλειά ανάλογα με την τοποθεσία τους και τις δεξιότητές τους.

Η νέα υπηρεσία του Facebook υποστηρίζεται από μια σειρά εταιρειών εύρεσης εργασίας όπως BranchOut, DirectEmployers Association, Jobvite, Work4Labs και Monster.com που παρουσιάζουν θέσεις εργασίας.

Η εφαρμογή που ετοιμάζει το Facebook είναι μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής που θα βοηθήσει τους χρήστες να βρουν δουλειά μέσα από το Facebook.

Το Facebook θα δίνει συμβουλές για τους ανέργους καθώς και προτάσεις για το πως μπορούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία το 50% των εργοδοτών χρησιμοποιεί το Facebook στη διαδικασία πρόσληψης ενός υπαλλήλου.

Κι άλλες προσθήκες

Το Facebook θα λανσάρει επίσης ένα share button για την φορητή έκδοση που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα περιεχόμενο όταν το επισκέπτονται από τα κινητά και τα tablet τους ενώ το Pages Feed επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τις ανανεώσεις που τους ενδιαφέρουν από τα fan pages και να τις ξεχωρίζουν από την πληθώρα δημοσιεύσεων που υπάρχουν στο λογαριασμό τους στο Facebook.

Επίσης δοκιμάζεται μια νέα λειτουργία που επιτρέπει ηχητική ειδοποίηση όταν σχολιάζει κάποιος φίλος μας ένα post μας ή έχουμε μια πρόσκληση για κάποια εκδήλωση.


[Πηγή: e-go.gr ]

Κάνε like και κοινοποίησε το άρθρο στο Facebook.
Τα σχόλια βρίσκονται μετά τις εικόνες. Γράψε και εσύ ένα.
Άρθρα από άλλα Ελληνικά site:

Δεν υπάρχουν σχόλια: