Βρες με...

Ένα υπέροχο βιβλίο από έναν πολλά υποσχόμενο νεαρό συγγραφέα, τον Έκτορα Απέργη και τις εκδόσεις Ωκεανός.

Ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα που σε καθηλώνει από την πρώτη του σελίδα και σε κρατάει σε αγωνία μέχρι και την τελευταία του!

Με κινηματογραφική ροή και συνεχείς ανατροπές, ο αναγνώστης ζει ένα απίθανο ταξίδι...

Δύο αδέρφια, τρεις οικογένειες. Ένα παιχνίδι ζωής, ένα ασταμάτητο κυνηγητό χωρίς όρους και κανόνες. Το πέπλο του μυστηρίου ριγμένο πάνω σε τέσσερις πόλεις: Μόναχο, Λονδίνο, Βουδαπέστη, Πράγα. Η μοίρα του θανάτου ήταν η αρχή. Η δίψα για εκδίκηση η συνέχεια. Η απληστία και η εξουσία, οδηγοί σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Όμως, ποιός είναι αυτός που καθορίζει τα όρια της εκδίκησης και ποιός αυτός που ορίζει το μέτρο της αγάπης; Τί μπορεί να συνδέει έναν επιτυχημένο οικονομολόγο, ένα ανερχόμενο αστέρι της ροκ σκηνής, έναν Ρώσο μαφιόζο, μια καταξιωμένη γιατρό, έναν διεφθαρμένο δικαστή και έναν έντιμο αστυνομικό; Πόσες ζωές πρέπει να θυσιαστούν, ώστε η μοίρα ενός ανθρώπου να επηρεάσει το πεπρωμένου ενός άλλου; Ο έρωτας, η αγάπη, η φιλία, η συνείδηση, ενάντια στο χρήμα, στο μίσος, στην κακία, στην αλαζονεία. Ποιός, άραγε, θα βγει νικητής;

Μπορείτε να αγοράσετε online το βιβλίο από τα public.gr ή το greekbooks.gr

Έκτορας Απέργης


Ο Έκτορας Απέργης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Γυιός εκπαιδευτικών, μεγάλωσε στη Λάρισα και επέστρεψε στην πρωτεύουσα για να σπουδάσει οικονομικά. Εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρία και στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τη συγγραφή και την κολύμβηση. Το Βρες με αποτελεί το πρώτο συγγραφικό δημιούργημά του.

Λίγα λόγια από τον συγγραφέα:
Ελπίζω η ιστορία μου να σας γοήτευσε και να κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σας μέχρι και την τελευταία της σελίδα. Να αναγνωρίσατε στοιχεία του χαρακτήρα σας, όπως κι εγώ, ή ακόμα και να ταυτιστήκατε με κάποιον από τους ήρωες που αποτυπώθηκε στις 711 σελίδες του βιβλίου. Για μένα ήταν ένα υπέροχο ταξίδι που δεν ήθελα να τελειώσει. Ένα παράθυρο απόδρασης από την καθημερινότητά μου. Αν έστω και λίγο νιώσατε το ίδιο, τότε είμαι χαρούμενος που έχω πετύχει το σκοπό μου.


Κάνε like και κοινοποίησε το άρθρο στο Facebook.
Τα σχόλια βρίσκονται μετά τις εικόνες. Γράψε και εσύ ένα.
Άρθρα από άλλα Ελληνικά site:

Δεν υπάρχουν σχόλια: