Νέο πολιτικό σχηματισμό ανακοίνωσε ο Μ. Θεοδωράκης


«Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση» ονομάζεται το νέο πατριωτικό πολιτικό μέτωπο που δημιούργησε ο Μίκης Θεοδωράκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.
Η επίσημη εμφάνιση του νέου πολιτικού μετώπου θα γίνει σε λίγες ημέρες, ενώ ο κ. Θεοδωράκης τόνισε πως «θα πρέπει να αποτελείται από πολίτες από όλους του χώρους της εθνικής μας ζωής με αξία και ήθος». Πρόσθεσε, επίσης, ότι η δύναμη του λαού είναι «η ενότητά του γύρω από ένα κοινό λάβαρο που γράφει "Ελευθερία και ανεξαρτησία'' και μια πολιτική ηγεσία με δύο συνθήματα "αλληλεγγύη και αντίσταση"».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι το πολύ σε πέντε χρόνια οι δανειστές μας «θα έχουν καταφέρει να έχουν δικά τους τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τις μεγάλες οδικές αρτηρίες, την ηλιακή ενέργεια, το νερό, τα δημόσια ακίνητα και τα ιστορικά μας μνημεία».

[Πηγή: zougla.gr]


Επίσης...


Στηρίξτε το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη










Επίσης...  Όσοι Έλληνες δεν έχετε δει το DEBTOCRACY, πρέπει οπωσδήποτε να το δείτε...




Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ντοκιμαντέρ με παραγωγό το θεατή. Το DEBTOCRACY αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Το ντοκιμαντέρ διανέμεται δωρεάν χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης. Ο Άρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη μιλούν με οικονομολόγους, δημοσιογράφους και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο περιγράφοντας τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του χρέους- τη χρεοκρατία. Το DEBTOCRACY παρακολουθεί την πορεία χωρών όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου αλλά και την αντίστοιχη προσπάθεια που ξεκίνησε στην Ελλάδα. 




Η ιστοσελίδα με το ντοκιμαντέρ: Debtocracy.gr
Το βίντεο στο Dailymotion.com
Το βίντεο στο YouTube.com
(Η διάρκεια του βίντεο είναι 1ώρα και 13λεπτά)

Μόλις παρακολουθήσετε το βίντεο μεταβείτε στην ιστοσελίδα www.elegr.gr ή στο facebook ,
διαβάστε και υπογράψτε την
" Έκκληση για συγκρότηση επιτροπής λογιστικού ελέγχου επί του ελληνικού δημόσιου χρέους "
Μέχρι την ώρα που έγραψα το άρθρο υπήρχαν 57.204 υπογραφές.
Μεταξύ των υπογραφών πολλές είναι από προσωπικότητες Ελλήνων, αλλά και του εξωτερικού.

Κάνε like και κοινοποίησε το άρθρο στο Facebook.
Τα σχόλια βρίσκονται μετά τις εικόνες. Γράψε και εσύ ένα.

Άρθρα από άλλα Ελληνικά site:

Δεν υπάρχουν σχόλια: