Ξεβρακωθείτε μπας και βγάλουμε κανένα φράγκο!!!

Τι άλλο θα δούμε; Γυναίκα ψυχολόγος προσφέρει θεραπείες κατά τη διάρκεια των οποίων αφαιρεί όλα της τα ρούχα. Sexy κομμώτριες, κουρεύουν άντρες και το κάνουν γυμνόστηθες.
Φαντάζεστε ότι μιλάμε για το εξωτερικό;
Όχι! Μιλάμε για την Ελλάδα και συγκεκριμένα το κομμωτήριο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη...





Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα κομμωτήριο στην Αυστραλία όπου ξεκίνησε τη μόδα των γυμνόστηθων κομμωτριών το 2010 και αμέσως μετά, φωτογραφίες από το κομμωτήριο ''Hot Cuts'' στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.

Στο -χωρίς αμφιβολία- "καυτό" κομμωτήριο, που βρίσκεται στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκη, το "κλείσιμο ραντεβού" είναι μία δύσκολη υπόθεση, μιας και οι υπηρεσίες του προσφέρονται μόνο στον αντρικό πληθυσμό.

Οι κοπέλες κομμώτριες δέχτηκαν την πρόταση να μείνουν με τα απολύτως απαραίτητα προκειμένου να προσελκύσουν μεγαλύτερη πελατεία... και μάλλον τα κατάφεραν.

Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με τις υπηρεσίες που ζητά κάθε φορά ο πελάτης (κούρεμα, λούσιμο και μασάζ στο κεφάλι, κ.λπ.), ενώ όλες πραγματοποιούνται από τις topless παρουσίες!

Aκόμα και αν η συγκεκριμένη επίσκεψη στο ''Hot Cuts'' κοστίσει κάτι παραπάνω, το σίγουρο είναι ότι πολλοί άντρες είναι διατεθειμένοι να το πληρώσουν!





Πηγή: gossip-tv.gr

Γυμνή θεραπεία

Η Sarah White αυτοαποκαλείται ως "The Naked Therapist". Είναι φοιτήτρια ψυχολογίας και προσφέρει θεραπείες κατά τη διάρκεια των οποίων αφαιρεί όλα της τα ρούχα!

Υποστηρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο δείχνει στους ασθενείς της ότι δεν έχει τίποτα να τους κρύψει με αποτέλεσμα αυτοί να είναι πιο ειλικρινείς και να ανοίγονται πιο πολύ.

Η διαδικασία της θεραπείας αρχίζει με τη Sarah να είναι πλήρως ντυμένη και κατά τη διάρκεια της, αφαιρεί ένα ένα τα ρούχα της, ρωτώντας παράλληλα τον ασθενή αν είναι εντάξει με αυτό.

Η κάθε θεραπεία στοιχίζει 150 δολάρια την ώρα, αυτή η τιμή ωστόσο αφορά την πρώτη γνωριμία που γίνεται μέσω webcam. Όταν το "επίπεδο εμπιστοσύνης" ανέβει ικανοποιητικά τότε αρχίζουν οι πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις η τιμή των οποίων είναι πενταπλάσια!

το site της http://sarahwhitelive.com
Πηγή: piperies.gr

Δείτε παρακάτω δύο χαρακτηριστικά video.



 γράψε κανένα σχόλιο, ψήφισε το άρθρο
 και κοινοποίησέ το στο  Facebook.
Άρθρα από άλλα Ελληνικά site:

Δεν υπάρχουν σχόλια: