Η απάντηση στις προκλήσεις των Σκοπιανών "Μακεδόνων".....



Πώς ένας Έλληνας στον ΟΗΕ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και άφησε άφωνους τους συνομιλητές του. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη άξιοι πρεσβευτές μας στο εξωτερικό!





 Ένα λαµπρό υπόδειγµα ρητορικής και πολιτικής από πρόσφατη συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών, που έκανε τη διεθνή κοινότητα να χαμογελάσει.

Ο λόγος του Έλληνα εκπροσώπου στα ΗΕ:

«Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω κάτι για τον Μέγα Αλέξανδρο. Όταν δάµασε τον Βουκεφάλα, κατά τον γυρισµό του και περνώντας τον Αξιό ποταμό, βλέποντας το νερό σκέφτηκε ότι ήταν µια καλή ευκαιρία για μπάνιο. Έβγαλε λοιπόν τα ρούχα του, τα ακούμπησε σε έναν βράχο και μπήκε στο νερό. Όταν βγήκε και θέλησε να ντυθεί, τα ρούχα του είχαν εξαφανιστεί. Τα είχε κλέψει ένας Σλάβος.»

Τότε πετάχτηκε οργισµένος ο Σλαβομακεδόνας εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ κι άρχισε να φωνάζει:

«Τι είναι αυτά που λες; Οι Σλάβοι δεν ήταν εκεί, τότε.»

Οπότε ο Έλληνας εκπρόσωπος χαµογέλασε και είπε:

Τώρα που το ξεκαθαρίσαµε αυτό, µπορώ να ξεκινήσω την οµιλία µου...»!


Αναδημοσιεύω το άρθρο από το aristofanis.blogspot.com αλλά θέλω να τονίσω ότι ψάχνοντας το στη google, για να βρω περισσότερες λεπτομέρειες, ανακάλυψα ότι το έχουν δημοσιεύσει πάρα πολλά Ελληνικά site και έτσι δεν ξέρω την αρχική πηγή και εάν είναι αλήθεια. Σε κάποια forum όμως, οι απόψεις διίστανται. Ενδεικτικά δείτε εδώ (Έλληνες vs Σλάβοι) και εδώ (Παλαιστίνιοι vs Ισραηλίτες). Οπότε δεν ξέρω ποια από τις δύο εκδοχές είναι ή πραγματική. Παρόλα αυτά μου φάνηκε πολύ πετυχημένο και γι αυτό το δημοσίευσα.


Κάνε like και κοινοποίησε το άρθρο στο Facebook.
Τα σχόλια βρίσκονται μετά τις εικόνες. Γράψε και εσύ ένα.

Άρθρα από άλλα Ελληνικά site:

Δεν υπάρχουν σχόλια: